nikt ukraincow nie wypierdoli, beda tutaj sobie zyc i nic nie zrobimy, i beda z nimi coraz to wieksze problemy, ide o zaklad ze tak bedzie. samym pierdoleniem sie nic nie zalatwi, 2 lata chodze napierdalam ich po mordach zeby nie czuli sie jak u siebie, a reszta osob ktorych znam co najwyzej przy kawie sie wkurwi i tyle z ich dzialan.
Mam na to wyjebane, dopuki zapierdalaja w robocie.
1 Ukrainiec idzie na chorobowe jak jest naprawde chory, mowa o ludziach legalnie zatrudnionych za których są odprowadzane składki, ci na czarno to pewnie zapierdalaja przy 40 stopniach goraczki,.
2 Jak juz takiemu wytłumaczysz co ma robic to to zrobi, ale najlepeij by był jakis brygadzista co kuma po polsku i wytłumaczy reszcie. Tu jest najwiekszy problem bo zdarzają się czarnobylskie głąby
3 Biora nadgodziny nie maruudzą, można zaplanować produkcje pod konkretne zlecenia
4 Nie szemraja jak trzeba przyjść w sobote, dla nich to nawet lepiej bo dodatkowa kasa.
5 O dziwo mniej chleją w robocie, jak jakis pijany dzwonisz do firmy wynajmujacej pracowników zeby dali nowego ukrainca, pijaka wypierdalasz.
6 Jak jakis ci furczy w robocie, tak samo dzwonisz do firmy wynajmujacej ukrainców i masz na to wyjebane.
I najlepsze na sam koniec. Wracają do siebie po skończeniu pozwolenia. Jak dla mnie same plusy a to ze gdzieś nasrane, to posprzata Ukrainiec.
Polski pracodawca pełną gębą, płacę 6 złotych na czarno to wymagam! Siedź kurwa do nocy chuj mnie boli że masz życie, w sobotę to koniecznie, w niedzielę tylko co drugą. Nie chcesz zapierdalać jak osioł? To wypierdalaj, mam 20 Ukraińców na twoje miejsce!
Trochę nie rozumiem czemu oni chodzą u nas na uczelnie wyższe, zamiast zapierdalać z łopatą czy szmatą. Mam choć nadzieje że za to płacą