ra0mir napisał/a:Na ch.. to wklejasz? /quote]
Na chuj to Twój stary zapomniał gumę założyć i dlatego teraz gulgoczesz. Wklejam bo nie było. Słyszałeś kiedyś pojęcie akumulatora treści?
Szybko odpisałeś, przyznaj się ze wrzuciłeś temat i czekałeś żeby zwalić gruchę do komentarzy. Co do tematu to bialas ma racje a czarny szuka łatwej kasy jak każdy czarny.
Lewak (tfu) w pewnym sensie ma rację pracownik fizyczny nie potrzebuję fabryki żeby coś produkowac ale fabryka potrzebuję pracownika. Kiedyś przed rewolucją przemysłową nie było fabryk tylko byli rzemieślnicy którzy posiadali własne warsztaty w których sami produkowali i nie musieli mieć nad sobą pana który ich wyzyskuje.
@up Gruchę zwaliłem przed wrzuceniem materiału, a poza tym bardzo lubię triggerować leszczy
Ale wiesz, że to było ponad 100 lat temu i świat poszedł do przodu? Pokaż mi te manufaktury, które kwitną bez udziału właścicieli fabryk. Pokaż te przydomowe warsztaty, które wygryzają z rynku i wyprzedzają technologicznie wielkich producentów. W większości przypadków praca na produkcji jest tak prosta, że wystarczy umieć oddychać i poruszać rękami. Ci ludzie bez maszyn byliby na rynku pracy praktycznie bezwartościowi, więc owszem, pracownik żeby produkować potrzebuje przede wszystkim fabryki, jej zasobów i know how.
sprzedarz
Bezwartosciowa to by była fabryka bez pracowników bo by nic nie produkowała xDD
@2up. Jak będę chciał to założę. Nie każdy siedzi przed kompem z ręką w majtach i ogląda youtube od rana do nocy. Post spełnia kryteria regulaminu, część osób miało prawo tego nie widzieć, nie było tego tutaj, więc bądź uprzejmy powiedzieć na chuj niszczysz swoją klawiaturę i marnujesz swój i mój czas. Nie podoba się, pierdol to i scrolluj dalej, a nie płaczesz jak pizda.