Przecież holokaust nie mógł wypalić bez pomocy ludzi na miejscu, czyli Polaków. Niemieckich żołnierzy w okupowanej Polsce było zaledwie kilka dziesiąt tysięcy. Nie bez powodu wszystkie obozy śmierci ulokowane były w Polsce.
Przecież holokaust nie mógł wypalić bez pomocy ludzi na miejscu, czyli Polaków. Niemieckich żołnierzy w okupowanej Polsce było zaledwie kilka dziesiąt tysięcy. Nie bez powodu wszystkie obozy śmierci ulokowane były w Polsce.
Tak ciebie nie znoszę jebany trollu co zapierdalasz na zmywaku w anglii, że zgłaszam to na policję.
Nie robię sobie jaj. Poświęciłem swój czas, pojechałem na policję, dałem im linka i zgłosiłem ciebie za "polskie obozy zagłady".
Taki ze mnie jebany kutas i konfident. Jakby to napisał ktokolwiek inny to miałbym wyjebane ale mam nadzieję, że ciebie namierzą w UK.
Kurwa dlaczego tacy jak ty zużywają tlen...
O karwa ale karmisz trolla . w sumie ten laoloa czy jak mu tam kurwa jest to jeden z lepszych trolli bo nie pisze takich oczywistych pierdół a wam dupa pęka tak bardzo, że aż mi się ryj cieszy haha
Ciiiii... po co psujesz "misję" zjebanemu liskowi i jego kompanom? Niech się poczują potrzebni nowej pisiej polandii, która wstała z kolan i pręży muskuły.
A mnie zastanawia dlaczego tak bardzo niektórym środowiskom (szczególnie zagranicznym) tak bardzo zależy na ujebaniu Polski w gównie.Pierdolenie o Jedwabnem jest rzeczą powszechną,ale o np wzorowym kolaborowaniu z bagietami i wysłaniu grzecznie kilkadziesiąt tysięcy żydów przez ich koleje prosto do piecyka jakoś nikt się nie rozpisuje.Ciekawe kiedy podludzie przeczytają coś o polskich dywizjach ss. Znowu będziemy musieli tym idiotom przedstawiać fakty historyczne,w które pewnie i tak nie uwierzą :/
A mnie zastanawia dlaczego tak bardzo niektórym środowiskom (szczególnie zagranicznym) tak bardzo zależy na ujebaniu Polski w gównie.Pierdolenie o Jedwabnem jest rzeczą powszechną,ale o np wzorowym kolaborowaniu z bagietami i wysłaniu grzecznie kilkadziesiąt tysięcy żydów przez ich koleje prosto do piecyka jakoś nikt się nie rozpisuje.Ciekawe kiedy podludzie przeczytają coś o polskich dywizjach ss. Znowu będziemy musieli tym idiotom przedstawiać fakty historyczne,w które pewnie i tak nie uwierzą :/