taka fajna poleczka komentuje, szkoda że jej nie ubogacił kulturowo. Ja bym chciał żeby Ahmedy masowo zalewały polki
ja bym skasował wątki wszystkie i zrobił spacjalny wątek o polakach w polsce. To jest dopiero temat który trzeba uświadomić ludziom
Bo to małpy som
Kurwa czytać się tego nie da.
Gdzie ja napisałem że przez lewactwo nie powstał inny mur? No kurwa zacytuj mnie!
Weź kurwa zobacz jaki postawili np. Estończycy. Mur miał odgrodzić a nie całkowicie uniemożliwić bo taki kosztowałby wielokrotnie więcej.
A niebotyczne pieniądze bo 6 razy więcej chce teraz wydać rząd i kurwa już teraz jest ok ?
A co mieli mi mówić? odniosłem się do teorii niepotwierdzonych bo tak pierdolić to każdy może. A to że w każdej formacji biorą w łapę jest oczywiste tylko nie w każdej blokują budowę muru na granicy.
Zrozumiałeś? zapewne nie bo logiczne myślenie jak widać nie wszystkim jest dane....
Bo to małpy som
Gdzie ja napisałem że przez lewactwo nie powstał inny mur? No kurwa zacytuj mnie!
Weź kurwa zobacz jaki postawili np. Estończycy. Mur miał odgrodzić a nie całkowicie uniemożliwić bo taki kosztowałby wielokrotnie więcej.
A niebotyczne pieniądze bo 6 razy więcej chce teraz wydać rząd i kurwa już teraz jest ok ?
A co mieli mi mówić? odniosłem się do teorii niepotwierdzonych bo tak pierdolić to każdy może. A to że w każdej formacji biorą w łapę jest oczywiste tylko nie w każdej blokują budowę muru na granicy.
Zrozumiałeś? zapewne nie bo logiczne myślenie jak widać nie wszystkim jest dane....
Bo to małpy som
...
,
,
Facet/chłopcze zaraz Ci żyłka pierdolnie i źle skończysz. Za mało widziałeś i czułeś w Rządach w tym ulepku jakim jest Nasza Ojczyzna, PiS, PO, Lewica, AWS wszyscy byli i wszyscy grali w chuja. Wierzysz w dobrobyt Kaczystanu to trwaj w tej wierze i czekaj na lepsze jutro. Osobiście mam wyjebane kto Rządzi bo jak już pisałem każdy pod siebie a reszte jebać z odpowiedniej strony z lewa lub prawa. Więc nie pluj na monitor, nie wal po klawiaturze masz swoich idoli trzymaj się ich na mnie nie wrzeszcz bo tak jak i Ty mam swoje jebane zdanie. I nawiązując do końcówki moich wypocin żadna menda czy lewacka czy prawicowa nie będzie na mnie wrzeszczeć i kurwować, poszukaj żony w kuchni i spróbuj podrzeć japę u siebie.
Proponuję bez odbioru.
No więc okazało się, że to nie żaden allah, ale "nasz" Gruzin...
"Piotrkowska policja wydała w tej sprawie oświadczenie. – Dyżurny od razu skierował w to miejsce policyjny patrol. Tam okazało się, że w aptece znajdował się pobudzony mężczyzna, a na widok policjantów odłożył scyzoryk, który trzymał w ręku. Policjanci założyli mu kajdanki i wyprowadzili z apteki. Mężczyzna nie stosował się do poleceń wydawanych przez mundurowych, w związku z tym, użyli oni wobec niego siły fizycznej i wprowadzili go do radiowozu – informuje asp. sztab. Izabela Gajewska z KMP w Piotrkowie.
Według naszych nieoficjalnych informacji, mężczyzna był pod wpływem narkotyków. Badanie krwi wykazało obecność między innymi metaamfetaminy. Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL. Policja ukarała go tylko mandatem, ponieważ świadkowie zdarzenia twierdzili, że żaden z nich nie czuł się zagrożony i nie chciał złożyć oficjalnego zawiadomienia w tej sprawie.
Nasze informacje potwierdza rzeczniczka policji. – Policjanci rozmawiali ze zgłaszającym, który oświadczył, że mężczyzna nikomu nie groził, a interwencję zgłosili z uwagi na jego niepokojące zachowanie. Mężczyzna został przewieziony do szpitala, gdzie pobrano mu krew do badań. Jak się okazało 31-letni obywatel Gruzji, był pod wpływem środków odurzających – dodała asp. sztab. Izabela Gajewska."
Bardzo ciekawe jest to: "Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL".
Czyli to tym razem nie "wina Tuska"....
Przecież polski PESEL ma chyba z milion banderowców co to przyjeżdża do nas po repetę 800+ więc jaki to wyznacznik polskości?
Może jeszcze powiesz, że do apteki przyjechał na romecie i w gumowcach to już właściwie czyni z niego Polaka
A ja napisałem, że to Polak??? Albo sugerowałem jego "Polskość"?
Napisałem "nasz" w cudzysłowie, jeśli to dla Ciebie sugerowanie polskości....
Tylko ostatnio widzę, że jak coś się dzieje, to coraz częściej leci propaganda, że to "te ciapate od Tuska", a potem okazuje się, że to Gruzin, Bangladesz, albo Hindus od 2 lat w Polsce. Albo dłużej.
Ostatnio widziałem zdjęcie 3 ciapaków, z dopiskiem, że to z przymusowej relokacji. Tylko kurwa od kilku lat zrobienie takiego zdjęcia to żaden problem, nawet na zadupiu... Wszędzie pełno i to nie od pół roku. No ale "wina Tuska"... I nie to, że ryżego bronię, pewnie niejeden numer odpierdoli, no ale kurwa nie dajmy się propagandzie. Jednej i drugiej.
Jak sam raczyłeś zauważyć ci z Indii i Bangladeszu itp, których wpuściły pisiory to raczej pracują i nie odpierdalają maniany....
No więc okazało się, że to nie żaden allah, ale "nasz" Gruzin...
"Piotrkowska policja wydała w tej sprawie oświadczenie. – Dyżurny od razu skierował w to miejsce policyjny patrol. Tam okazało się, że w aptece znajdował się pobudzony mężczyzna, a na widok policjantów odłożył scyzoryk, który trzymał w ręku. Policjanci założyli mu kajdanki i wyprowadzili z apteki. Mężczyzna nie stosował się do poleceń wydawanych przez mundurowych, w związku z tym, użyli oni wobec niego siły fizycznej i wprowadzili go do radiowozu – informuje asp. sztab. Izabela Gajewska z KMP w Piotrkowie.
Według naszych nieoficjalnych informacji, mężczyzna był pod wpływem narkotyków. Badanie krwi wykazało obecność między innymi metaamfetaminy. Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL. Policja ukarała go tylko mandatem, ponieważ świadkowie zdarzenia twierdzili, że żaden z nich nie czuł się zagrożony i nie chciał złożyć oficjalnego zawiadomienia w tej sprawie.
Nasze informacje potwierdza rzeczniczka policji. – Policjanci rozmawiali ze zgłaszającym, który oświadczył, że mężczyzna nikomu nie groził, a interwencję zgłosili z uwagi na jego niepokojące zachowanie. Mężczyzna został przewieziony do szpitala, gdzie pobrano mu krew do badań. Jak się okazało 31-letni obywatel Gruzji, był pod wpływem środków odurzających – dodała asp. sztab. Izabela Gajewska."
Bardzo ciekawe jest to: "Gruzin zamieszkuje i pracuje w naszym kraju od dłuższego czasu, ponieważ posiada polski numer PESEL".
Czyli to tym razem nie "wina Tuska"....