Hitman90 napisał/a:
Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że pewnie bawisz się w choco z Kmil69 - to samo piszecie i obydwu was łączy nieumiejętność rozumienia tekstu pisanego.
A jeżeli uważasz, że "fajną dupą" jest pusta jak bęben od pralki rozhisteryzowana kretynka z wyraźnymi problemami umysłowymi , mentalnością dziesięciolatki i IQ znacznie poniżej średniej, to ty chyba w życiu żadnej fajnej dupy nie widziałeś. Co z tego, że jest niebrzydka ? Spora część Polek jest przynajmniej równie ładna a przy tym znacznie bardziej rozgarnięta - odstaw internet i wyjdź do ludzi to się przekonasz.
Czekam na kolejnego kretyna, który doczepi się mojego pierwszego postu
Sam przyznałeś, że bardziej ci się podoba Jacyków, a to co napisałeś na mnie i tego Kamila to wyssane z palca, a może nawet tego Jacykowa penisa brednie
. Także moja umiejętność czytania jest lepsza od twojej.
Proponuję zastanowić się co znaczy określenie "fajna dupa" bo naprawdę nie wiem skąd wysnułeś, że odnosi się to też do inteligencji obiektu. Piszę obiektu z racji, że ci się podobają łysi geje, a mi ładne kobiety.
Co do wyjścia na ulicę to i tobie to proponuję bo nie wiem skąd wziąłeś tą "opinię", że ona jest średnia. Nie wiem, może geje tacy jak ty mają inny gust?