Napie**olilo się fundacyjek, które sponsorują takie cyrki. Fundacja Sorosa lubi wspierać wszystkie inicjatywy, które rozpie**alają istniejący porządek.
Ogólnie ostatnio się zastanawiałem kto przy zdrowych zmysłach by realizował to co się odpie**ala na świecie i jaki miałby w tym interes. Doszedłem do wniosku, że to albo Chiny albo AI
Co aktywiści zachowują się gorzej niż te najgorsze czarne małpy i brudasy razem wzięte. Powinni sobie z nimi rękę podać. Ja bym te kurwy zostawił tak przyklejone i niech sobie same radzą. Za głupotę trzeba płacić.
To w końcu Chiny czy Soros (min. fun. Batorego)
Ja pierdole obydwu, ale w dyskusji z tępakami trzeba mieć coś na podparcie tezy.
Jestem aktywistą.
Ale:
Tym aktywistom.
Druga klasa szkoły podstawowej Rzeczypospolitej Polskiej.
Niech mi ktoś powie jak ci ludzie zarabiają na życie?
No bo kurwa nie pracują skoro ciągle zapierdalają na te wszystkie protesty w dni robocze.
Ktoś im za to płaci albo są bogaci z urodzenia i nie mają ŻADNYCH innych problemów niż kurwa zmiana klimatu i chodzą wkurwiać kowalskich i nowaków.
Przyczepianie/przyklejanie się podczas jakiegoś wydarzenia kulturalnego to ma taki sam sens jak ci kretyni co się przyczepili do zbiornika oleju słonecznikowego protestując przeciwko ropie.