Ja pierdole... Gościu, masz 18 lat, co Ty możesz wiedzieć o klasie robotniczej. Pracowałeś kiedyś, żeby zarobić na chleb? Pewnie, że nie, bo całe życie jesteś na garnuszku rodziców. Skończ szkołę i pójdź do pracy lewacki trollu, dopiero wtedy będziesz mógł coś na ten temat powiedzieć.
@up napisał 19latek
@up ja ci kurwa dam robol, jak już to robotnik, szanuj ludzi pracujących fizycznie, bo sam pewnie pizdeczko byś jednego dnia choćby jako pomocnik brukarza nie wyrobił.
No niestety ale nie. Wybralem sobie taki a nie inny zawod, ze na codzien musze obcowac z "robotnikami" i ciezko jest miec szacunek do tych ludzi.
Wcale sie nie dziwie, ze w spoleczenstwie panuje pogarda dla tej kasty bo owi "robole" w 90% przypadkow sa po prostu zwyczajnymi kretynami.
Chamy, prostaki, pijaki, zlodzieje, obiboki.
Tak w kilku slowach mozna podsumowac 90% tej spolecznosci.
Bardzo lubie swoja prace, odnajduje sie w niej, jest dla mnie pasja a jedyne co mi psuje jej urok to wlasnie to, ze musze sie w niej codziennie uzerac z tymi debilami.
Taka a nie inna opinia o tych ludziach niestety nie wziela sie z nikad.
No niestety ale nie. Wybralem sobie taki a nie inny zawod, ze na codzien musze obcowac z "robotnikami" i ciezko jest miec szacunek do tych ludzi.
Wcale sie nie dziwie, ze w spoleczenstwie panuje pogarda dla tej kasty bo owi "robole" w 90% przypadkow sa po prostu zwyczajnymi kretynami.
Chamy, prostaki, pijaki, zlodzieje, obiboki.
Tak w kilku slowach mozna podsumowac 90% tej spolecznosci.
Bardzo lubie swoja prace, odnajduje sie w niej, jest dla mnie pasja a jedyne co mi psuje jej urok to wlasnie to, ze musze sie w niej codziennie uzerac z tymi debilami.
Taka a nie inna opinia o tych ludziach niestety nie wziela sie z nikad.