Adbusterowi skończyły się pomysły... Nie wierze, że jakiś nawet debil będzie wlewał sobie szampon do oczów
Ten odcinek - nikt nie wlewa sobie szamponu do oka tylko jego roztwór
Konfrontacja fastfoodowa - pies wybierze surowe mięso bo nie jest przyzwyczajony do pieczonego/wędzonego tak jak ludzie - czy on wybrałby surowy kawał świniaka czy schabowego ?
I nie trzeba kanału na YT żeby wiedzieć, że reklamy to ściema.
JB to szampon dla dzieci cymbale, nie chciałybyś wiedzieć czy ta CUDOWNA, jak twierdzi producent, formuła doprowadzi do tego, że dzieciak Ci będzie wył pół dnia czy nie? Nie wiesz jak to jest jak się piekący szampon za dzieciaka do oczu dostał? Pewnie nie wiesz bo się k***a nie kąpałeś tak byłeś zajęty pisaniem ch*jowych komentarzy.
Drugi k***a geniusz. Powiedz mi jaka to jest w praktyce różnica w odniesieniu do tego, co miał sprawdzić ten test? Twierdzisz, że szczypiący szampon gdy użyjesz go pod prysznicem/w wannie jako roztwór nie będzie Cię szczypał? To se to k***a sprawdź.
Nar0man: - W szamponie dżonsons bejbi znajdował się środek E243. Środek E243 rozpuszcza się w zetknięciu z wodą lub innym płynem. A ty wlałeś go sobie na hama do oka a ten oto środek podrażnił ci to oko. Inne szampony posiadają w sobie śladowe ilości dwutlenka azotu, co powoduje pieczenie oka.
Tu znowu pieprzysz głupoty (jak zwykle).
Wystarczy się troszeczkę zainteresować i poświęcić chwile swojego czasu na coś innego niż pisanie komentarzy o tym, że ktoś jest głupi samemu będąc pie**olniętym żeby znać jeden fakt:
Psiej czy kociej karmy się nie faszeruje chemicznym gównem tak jak faszeruje się nasze mięso (głównie świniaka i kurczaka, bo tego idzie najwięcej) z prostej przyczyny - one tego nie tkną. To im pachnie inaczej i nie ruszy tego mając alternatywę w postaci albo swojego żarcia, albo SWOJSKIEGO żarcia, które nie jest tak naszpikowane wypełniaczami jak to, co kupujemy dla siebie w sklepach.
Dokładnie, rozumiem odcinek słabszy od reszty ale ludzie dodający komentarze są żałośni. Nie nagrali nigdy nawet 5-sekundowca ale znawcy kinematografii w mordę jeb%ne. Masz lepszy pomysł? to pokaż jaki jesteś kreatywny, bo wpierdalać pizze i tłustymi łapami dodawać komentarze typu "ale ch&jowe" to każdy potrafi.
pierdu pierdu(...)
Ale ja na przykład nie wiedziałem, że lekarze w reklamach to cieniasy/fikcyjne postaci.