Cytat:
I gdy słyszysz że trzecioklasistka marzy o pracy w klubie go go,
Moja reakcja ?? Rozsądna dziewczyna. Łatwa praca z całkiem porządną płacą.
Cytat:
jej rówieśnik (10l.) ściąga jej majtki i liże ją bo słyszała że to fajne
A co nie jest fajne ?? Bo nie za bardzo rozumiem.
Cytat:
Nie zawsze się da dopilnować by nie widziało więcej niż jest to dziecku potrzebne, jednak dodatkowe wciskanie w niektórych placówkach lekcji na temat gumek czy masturbacji to już jest przegięcie pały
Czemu ?? Lepiej dowiedzieć się z internetu ?? Zresztą seks jest jednym z najmocniejszych ludzkich instynktów. Prokreacja. A to wiąże się z takim miłym uczuciem zwanym orgazm. A każdy lubi czuć się miło nawet nastolatkowie.
Cytat:
Ogólnie temat coraz wcześniejszych uświadomień co do seksualności osobiście śmierdzi mi przygotowywaniem dzieci dla miłych wujków którzy wezmą na kolanko i zrobią dobrze paluszkiem a i na cukierka już nie będą musieli wykosztować.
Bzdura. Właśnie brak edukacji seksualnej prowadzi do molestowania. Kiedy dziecko wie czym jest molestowanie seksualne i wie iż to co robi wujek czy ksiądz jest złe poinformuje o tym rodziców.
Cytat:
Na wszystko jest czas a tu na siłę się zabija w dziecku dziecko, morduje na jego oczach Mikołajów i Zajączki ,zapędza z powrotem do czasów gdy dziewczynka przed zejściem z zegara powinna być wydana za mąż, a przynajmniej mieć obycie z ku*asem. No k***a ja pie**ole (amen).
Znów proszę o dowody. Lub może inaczej kiedy można uprawiać seks?? Spójrz na moje posty masz link do badań. Najczęstszą przyczyną inicjacji jest nie ciekawość ale miłość.
@UP na co czekasz wrzucaj linka chętnie przeczytam. Z tymże pragnę zaznaczyć iż powinien być to link do strony WHO.