Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Co miałby "u Ciebie" robić, gnój chomikowi wynosić?
Nie po to on tam jest. Gówniak się najebał i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się najebał i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się najebał i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ale co wy kurwa, ślepi jesteście czy co? Widać przecież jak na dłoni, że szczyl się nabija z ochroniarza i wcale nie jest tak najebany. Zwróćcie wydaje, że po pierwszym ciosie się uśmiecha pod nosem? Na bank już któryś raz tak podchodzą do tego ochroniarza, więc ten się w końcu wkurwil. Brawa dla niego.