Taka różnica, że ja nie mam zamiaru nikomu łbów obcinać frajerze
Nie mam też zamiaru nigdzie się ruszać i panoszyć w czyimś kraju
Ty może nie, ale przodkowie Twojej religii ochoczo jebali wszystkich, którym nie podobała się wiara w Jezusa, mieczem po gardle tak, że łeb odskakiwał na parę metrów.
Zgadza się, dlatego tacy oświeceni ludzie jak Ty, tak ochoczo powołujący się na naukę, powinni murem stać za obroną swojej cywilizacji, przed inwazją "barbarzyńców", ponieważ jak zapanuje islam te czasy, o których napisałeś powrócą ponownie (a plucie na własną kulturę tylko w tym pomaga).
Ty może nie, ale przodkowie Twojej religii ochoczo j***li wszystkich, którym nie podobała się wiara w Jezusa, mieczem po gardle tak, że łeb odskakiwał na parę metrów. Czym się szczycisz? Dla mnie to jeden ch*j kogo orzygam. Czy Ciebie czy allaha w ręczniku na łbie. Dla mnie, jesteście takie same zboczenia z drogi postępu. Ja-ah-qu-ub-el czy kozojebca z Afganistanu? Jeden ch*j! Zdeptać i zapomnieć.
@Ja-ah-qu-ub-el
Jaki ty jesteś nawiedzony. Wieszczysz takie poj***ne scenariusze, że nie zdziwiłbym się gdybyś został w przeszczłości wydymany przez tłum kolorowych koksów. Najprawdopodobniej jednak wypadłeś matce z pipy i udeżyłeś głową w podłogę. Tego się już nie da naprawić.
Czy ty k***a nie rozumiesz, że sprowadzanie kolorowych to nie jest żadna wina lewicy ani prawicy? Dzisiejsze gospodarki krajów Europy ściągają do siebie tanią siłę roboczą z całego świata i wiadomym jest, że jedni przyjadą i będą pracować, a inni będą się opie**alać. We Francji przez lata rządziła prawica Sarkozy'ego i ch*j wielki z tym robili.
@ja-ch*j-ci-w-dupę
Gdzieś mam twoje urojenia i poj***ne poglądy, burasie.