@Ja-ah-qu-ub-el
gadasz jak potłuczony. Mieszasz jazdę autobusem z pieczeniem ciasta. Co rozumiesz pod pojęciem "środowiska lewackie"? O jakich atakach na białych ludzi, a "zwłaszcza chrześcijan" piszesz? Co ma napaść trzech idiotek na kobietę do geja komentującego filmik?
Wyglądasz mi na człowieka, który z maską na twarzy i swastyką na ramieniu krzyczy, że jest patriotą.
Żałuję, że mnie i ludzi mi podobnych szmatogłowi wytną jako pierwszych, a lewactwo jako pomagające w swej głupocie kozojebcom zostanie stracone na końcu.
@ Ja-ah-qu-ub-el
Takich jak ty wytną pierwszych - wszyscy w końcu wiedzą, że najpierw zaatakują ostoję Polskości, uderzą w ostatnią tarczę europejskich wartości, prawdziwych patriotów z dziada na pradziada, czyli tych, którzy wiedzą jak zaatakuje nas ten spisek murzyńsko-arabsko-cygańsko-gejowsko-żydowski. Albowiem tym samym jest kochać ojczyznę i myśleć - zdaje się, że ci którzy patriotami nie są, zazwyczaj tępakami się narodzili.
Zobaczycie. Zgwałcą nas i pobrudzą naszą krew. Bo do czego to doszło?! Murzyn podnosi rękę na białego... Niedługo arab podnosić będzie bombę pod europejskie sklepienia, tuż nad domostwami pracowitych i wykształconych europejczyków. Już żyd podnosi swe brudne łapska, by wydrzeć ostatnie złotówki z portfeli Polaków, czy ostatnie eurocenty z dziurawych już kieszeni greckich. Wtórują im zastępy cygaństwa: ci ręce mają wszędzie. A wszystko to za aprobatą obleśnego geja, co swymi wyuzdanymi kocimi r*chami zachęca to kolorowe towarzystwo do zamachu: zaatakować pragną samo serce europy.
@Ja-ah-qu-ub-el Jak czytam twoje komentarze to mam wrażenie że masz jakieś poważne problemy psychiczne. Jak nie islamscy ekstremiści to wszędobylskie "lewactwo" chce ci zrobić krzywdę, aż strach wyjść po bułki do sklepu. W każdym poście napie**alasz na tych arabów jakby ci co najmniej spalili dom, już zupełnie abstrah*jąc od tego że arabów w Polsce praktycznie nie ma. Z twoich opowieści wynika że Europa zachodnia wygląda co najmniej jak jakieś post-apokaliptycze zgliszcza w których ludzie zabijają na ulicy za brak burki, byłeś w ogóle kiedykolwiek za granicą? Zastanawiam się czy to co piszesz to jakaś agitka opcji politycznych które w realnym świecie nie mają racji bytu i dla tego werbują zwolenników na forum ze śmiesznymi filmikami, czy masz po prostu "jedną pie**oloną schizofrenię".
Gówno prawda. Jako zagorzały wróg homosiów, ksenofob, nacjonalista i wierzący w jednego jedynego boga.. nie różnisz się (spójrz prawdzie w oczy) PRAKTYCZNIE niczym od kozojebców, o których piszesz. Wystarczy, że powiesz (co to za różnica??), że twój bóg to allah i przyjmą Cię jak swojego. Jak dobrze pójdzie, to sam będziesz łby ucinał lewakom, czyż to nie wspaniałe!
Teraz poważniej. Przyjrzyj się swoim poglądom i poglądom kozojebców, tylko dokładnie! Już? Teraz znajdź 5 różnic pomiędzy obrazkami.
@Ja-ah-qu-ub-el ma rację - może wyolbrzymił niektóre liczby, ale tendencja, którą wskazał jest jak najbardziej prawdziwa:
- na początku XXw. (przyjmijmy 1900r) biali stanowili 35% ludności świata, dziś jest to 8%, ok. 2050 będzie to 2%
anonymouesmems ma taki poziom, na jaki wskazują jego posty. Poziom 0. Kręgosłup moralny - zaawansowana skolioza. Słowem prostym i rzeczowym, skończona z niego kurwa. O przyszłości nie myśli, z narodem się nie utożsamia, dzieci mieć nie będzie, bo jego koza nie dostała pozwolenia na pobyt w Polsce.