Dzions napisał/a:
a kurwa kilka dni wczesniej jakiegos jebanego ciapatego skurwysyna saudyjskiego uniewinnili za to że pchnął pare razy nożem rodaka, wtedy to obrona własna, jebane stronnicze sądy !
Naszego rodaka i bardzo dobrze, że został uniewinniony. Sprawiedliwość i wolność w Polsce nie istnieje. Jesteśmy obciążeni najgorszymy możliwymi podatkami - od pracy, przedsiębiorcy (którzy napędzają naszą gospodarkę) są niszczeni kontrolami skarbowymi, wolność słowa nie istnieje. Nie wolno Ci się bronić, nie wolno narzekać, masz pracować, nie odzywać się i umrzeć w momencie przejścia na emeryturę.
Jestem ogromnym przeciwnikiem tej partii, nigdy w życiu na nich nie zagłosowałem i nie zagłosuję, czołowych polityków tej formacji uważam za oszołomów, ale... przychodzi mi to z dużą trudnością... za pisu było lepiej.
Jedyną opcją polityczną, na którą mógłbym teraz zagłosować jest Korwin. Nie dlatego, że miażdży lewaków i jest popularny w internetach, a dlatego, że xx lat ma te same poglądy, których się trzyma i w które wierzy. Nie zgadzam się z nim w 100%, ale uważam, że sprawdziłby się na najwyższym stołku.
No i ruszyłem politykę... wybaczcie.