co za idiota z kamerą somebody help, kurwa neich sam pomoże a nie się gapi i kameruje... idiota
DuckDodgers, Slabiutki ten hejt, to wytłumacz mi Waść czego nie zrozumiałem? Sugerujesz, że masz szerszą wiedzę niż ja, a ja chętnie rozmawiam z wykształconymi ludźmi może i Ty mnie czegoś nauczysz?
te bydleta powinny byc automatyczne odjebane razem z pierdolnietym wlascicielem.
czekam teraz na posty milosnikow tego kurestwa opowiuadajacych jakie to ich pieski sa ulozone ze dzieci moga sie przytulac a pozatym to najczesciej wilczury gryza ludzi
Równie dobrze to może być dalmatyńczyk albo 30 kilogramowy kundel. Co do kagańca się zgadzam, ale nie tylko dla psów które są tak chętnie promowane przez media na niebezpieczne tylko dla wszystkich powyżej 5 kg.
Poniżej tabela pogryzień wg ras:
Obrazek
źródło: Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
Do ściągnięcia cały dokument w *.pdf jak ktos jest zainteresowany wiedzą a nie pierdoleniem co mu telewizor powiedział.
Mnie 3 razy w życiu pogryzły jamniki, do tej pory mam szramy na plecach i ręce.
Dla debila, ktory chodzil z pitem bez smyczy wysoka grzywna, aby wiecej psa nie bral pod opieke.
To jak bylem maly, dlatego napisalem, ye do tej pory mam sźramy... Ale pomyslec to za duzo trzeba sie popisac glupota
To jak bylem maly, dlatego napisalem, ye do tej pory mam sźramy... Ale pomyslec to za duzo trzeba sie popisac glupota
A to na czerwono co podkresliles to jest takie powiedzenie, rozumiesz yntelygent?