sami zapierdalaja podmiejskimi autobusami
Zbijam chłopakom piony, standard wyrobiony, a ja spowrotem do skarbony zapierdalam jak szalony.
W mojej furze wygladam przynajmniej jak porzadny sutener albo diler, wiec nikt nawet nie pomyśli, aby laczyc moja osobe z pizdactwem, a na kiblu, w skorach, wygladam tak samo jak ci 60 kilowi leszcze i spojrzenie lasek z fiatow 500 mnie krzywdzi.
better than you, bitch ;]Dobrze, że edytowałeś post i się rozpisałeś, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że sadolowa pizdeczka nr 1 nie obsrała się tak jak zwykle. Może jeszcze raz wstawisz fotkę twojej zardzewiałej pizdorynki w najbardziej pedalskim kolorze.
Pewnie nawet dzieci leją ze śmiechu po nogawkach, jak widzą motopizdę na żółtej pizdorynce.
Ci prawdziwi faceci muszą zapierdalać ile fabryka dała? Co chcą udowodnić, że są pizdami i rodzynek im nie staje? Może by się rozpędzili bez motocykla i jebnęli w słup baniakiem?
Właśnie na tym filmie widać jakie pizdy grochowe jeżdżą motorkami.
nie zesraj się łachu cmentarny. Dla mnie i tak zostaniesz podludziem i biedusem
Widzisz nie każdy zapierdala na plastiku, ale przez takich zjebów jak powyżej DuchPizdy i HUJ900 gównażeria myśli ,że wsztyscy tak jeżdzą
Oddaj pedalską, żółtą, zardzewiałą pizdorynkę na złom, lub pogódź się z losem.
Już dawno nie widziałem, żeby ktoś aż tak się obsrał. Pewnie leżysz teraz zapłakany w swoim slamsie i walisz pięściami w podłogę, wrzeszcząc pedalskim cienkim głosikiem: "Panie boże, dlaczego akurat mnie to spotkało?! Normalni mężczyźni mają chuja i jaja, a ja mam srom i muszę jeździć na pedalskiej pizdorynce! Nawet dzieci wytykają mnie palcami! Kiedy w końcu wynajdą lekarstwo na spizdowacenie?! Boże ratuj!"
Zmień spodnie go cię ciśnie w cipkę
beeeka;dddd. mogl sie zatrzymac od razu albo uciekac do konca. placz na koniec tylko dobitnie pokazuje jaka jest pizda.